Czekolada deserowa - malina liofilizowana
Opis
Czekolada deserowa wyrabiana ręcznie (zawartość kakao min. 64,5%) z dodatkiem maliny liofilizowanej.
Znasz ten moment, że nagle czujesz, że mniej znaczy więcej? Poczuliśmy to w stosunku do naszej czekolady deserowej. To przepyszna i jakościowa belgijska czekolada, dlatego postanowiliśmy sprawić, by w jednej ze swoich odsłon była gwiazdą z delikatnym tłem. Dlatego połączyliśmy ją z liofilizowaną maliną, która delikatnie przełamuje jej słodycz, nadając lekkiego kwaskowego smaku, jednak wciąż zachowując balans między tymi dwoma biegunami.
Czekolada deserowa jest punktem środkowym: po swojej prawej stronie ma czekoladę gorzką, ciemną, mocną w smaku, a po lewej czekoladę mleczną, której smak rozpracowaliśmy na setki sposobów. Dlatego deserowa - nasza królowa kompromisów, niech cieszy Cię swoją wyjątkowością i szlachetnym smakiem. Spróbuj.
Składniki: ciemna czekolada (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy. Może zawierać: mleko), malina liofilizowana (minimum 2 %). Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 64,5 %. Możliwa obecność: glutenu, orzechów: laskowych, włoskich, pistacjowych, nerkowca, migdałów; orzeszków: ziemnych, pekan; jaj i ich produktów pochodnych.
Czekolady to nasza miłość: praca, jaką wkładamy w ich powstawanie, to nasza wiedza i serce. Pyszności z naszego Baumgart Chocolatier są gwarancją świeżości, zapachu i zapierających dech w kubkach smakowych pyszności. To, że różnią się nieznacznie wyglądem, masą netto czy rozmiarem świadczy tylko o jednym - każda z nich jest absolutnie jedyna w swoim rodzaju!
Masa netto: 120g