Czekolada mleczna - herbatniki + crunch





Opis
Nie ma takiej mocy, która sprawi, że oprzesz się naszej nowej czekoladzie mlecznej! Czekoladzie i jej dodatkom! Pyszna, najwyższej jakości belgijska czekolada i połączenie jej z ciasteczkami i kuleczkami Crispearls - to musiał być strzał w dziesiątkę! Wszystkie uzupełniają się smakiem, tworząc trio, jak ze słodkich snów! Powiedz… czy tyle dobra w jednym miejscu, to nie perspektywa idealnego smaku?
Chrupiące ciasteczka, które na myśl przywodzą małe poduszeczki, na które robiło się dziecięce bitwy, a tuż obok kuleczki Crispearls czyli chrupiące perełki. W ich środku znajdziesz herbatnik, a cały oblany jest wyśmienitą czekoladą Barry Callebaut. Kuleczki i herbatniki zachowują swoją chrupkość, idealnie współgrając z rozpływającą się w ustach czekoladą. Wszystko to sprawi, że nabierzesz mocy i energii, a do tego uśmiechniesz się na myśl, że fajnie jest być dorosłym, który w kwestii idealnych połączeń nie ma ograniczeń! Ciesz się smakiem prawdziwej belgijskiej czekolady i dodatkami, które wprawiają w dobry nastrój!
Składniki: mleczna czekolada (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy, aromat), Herbatniki maślane (mąka pszenna, cukier, masło 13 %, syrop glukozowy, serwatka w proszku (mleko), sól, substancja spulchniająca: węglany sodu, mleko w proszku odtłuszczone, kwas: kwas cytrynowy, aromat, jaja w proszku), Kuleczki Crispearls kuwertura czekoladowa (84 %) (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy), chrupiące kuleczki zbożowe (mąka pszenna, cukier, mąka pszenna słodowa, skrobia pszenna, substancja spulchniająca: soda oczyszczona (E500ii), sól, tłuszcz kakaowy, naturalny aromat waniliowy), syrop glukozowy, cukier, środek do stosowania na powierzchnię: guma arabska (E414), skrobia modyfikowana, tłuszcz roślinny kokosowy. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 36,5 %. Możliwa obecność: glutenu, orzechów: laskowych, włoskich, pistacjowych, nerkowca, migdałów; orzeszków: ziemnych, pekan; jaj i ich produktów pochodnych.
Nasze tabliczki nieznacznie różnią się od siebie wyglądem, rozmieszczeniem dekoracji czy masą netto, a wszystko dlatego, że od początku do końca wyrabiane są ręcznie. Po prostu - każda jest wyjątkowa.
Masa netto: 130g